KLIKK MARKETING

Uw bedrijfspagina’s laten onderhouden door KLIKK Events? Haal rendement uit social media, zonder dat u kostbare tijd kwijt bent!

Meer naamsbekendheid, interacties, websiteverkeer en uiteindelijk meer ‘business’ voor uw bedrijf of evenement!

Facebook
Instagram
Twitter

DESIGN

We kunnen de opmaak regelen voor je sociale media profielen.

BEHEREN

Met een focus op conversie plaatsen we leuke berichten en afbeeldingen op je profielen.

ADVERTEREN

Gericht adverteren op social media, bereik een grotere doelgroep!

Facebook, Instagram, Google+ en Twitter zijn niet meer weg te denken. De kracht van slimme Sociale Media wordt door meer en meer organisaties en instellingen onderkent. Alleen al in Nederland hebben miljoenen een account op diverse Sociale Media.

Het bereik hiervan is enorm. Maar belangrijker is de impact die het slim benutten van de platforms op uw evenement heeft. Ook uw doelgroep bevindt zich op deze media, waar liggen voor u de kansen?

Wilt u net als uw klanten en concurrenten altijd aanwezig zijn op social media, maar heeft u daarvoor niet voldoende tijd, kennis of mankracht in huis? Dan biedt KLIKK Events u de mogelijkheid het volledige onderhoud van uw sociale kanalen over te nemen.

Naast het opzetten van social media profielen voorziet KLIKK Events uw bedrijsprofiel(en) van krachtige statusupdates die aanslaan bij uw fans en potentiele klanten, op alle relevante social media kanalen. Hierdoor zorgen wij voor meer naamsbekendheid, interacties, websiteverkeer en uiteindelijk meer ‘business’ voor uw bedrijf of evenement.

Samenwerken, vragen of informatie nodig?

Neem contact op!

We staan altijd open voor een gesprek!